Categorieën

De Telecom Inspirience Awards hebben als doel om de mooiste cases uit het partnerkanaal te belonen. Klantcases moeten uiterlijk 25 september ingediend zijn op deze website. Wanneer een klantcase eenmaal ingediend is, kan deze niet meer teruggetrokken worden. Begin oktober beoordeelt de vakjury alle cases.

Begin november wordt via TBMnet.nl en TBM Magazine bekendgemaakt welke cases en business partners genomineerd zijn in de diverse categorieën. Wanneer een business partner een of meer keer genomineerd is, mag hij gratis aanwezig zijn bij de uitreiking van de Telecom Inspirience Awards op het gala-diner in november.

Lees hieronder voor welke awards gestreden kan worden.


Categorieën

Best UC Project
Het beste zakelijke project met een Unified Communications-totaaloplossing.

 

Best Mobile Project
Innovatieve projecten waar een oplossing voor mobiele spraak, data, hardware, Mobile Device Management, Expense Management, Vast Mobiel Integratie, of een combinatie is geleverd.

 

Best Cloud Communications Project
Praktijkcases met Cloud Telefonie/Cloud Communicatie, eventueel gecombineerd met andere Cloud-diensten strijden om een award in deze categorie.

 

Marketing Award
Marketing is een erg belangrijke, maar in ICT-land nog vaak verwaarloosde discipline. Om het kanaal te inspireren roept TBM resellers die slimme en ludieke marketingacties hebben uitgevoerd op om deze in te dienen voor deze award-categorie.

 

Best IoT Project
Internet of Things is een gigantische groeimarkt. In deze categorie worden de slimste IoT-projecten beoordeeld.

 

Best Contact Center Award
Contact Center vormt de voorhoede van de communicatie-industrie. Alle facetten van telecom en ICT komen er in samen: realtime communicatie, applicatie-integratie, omni-channel communicatie.

 

Vertical Award
Welke business partner heeft zich het beste in een klantsegment gespecialiseerd en is daar succesvol in? Deze partijen kunnen zich aanmelden voor deze categorie.

 

Best Video Communications Project
Een nieuwe, interessante categorie. Welke business partner heeft het mooiste totaal project geleverd rondom Video Communicatie.


 

Jury

Informatie volgt

Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan

More Info

Lees hier meer over de feestelijke uitreiking op 15 november in het Zalmhuis

More Info

Lees hier meer over de Telecom Inspirience Awards van voorgaande jaren.

More Info