Uitreiking


Om de mooiste telecomprojecten een podium te geven, organiseert TBM jaarlijks de Telecom Inspirience Awards.
Het doel hiervan is het vieren van de successen van het partnerkanaal én het inspireren van de complete branche.

Opzet Awards
In verschillende Award-categorieën kunnen klantcases ingediend worden op http://telecominspirience.nl. Business partners kunnen zelf cases indienen of kunnen aangedragen worden door andere partijen.
Deadline van inzending is begin oktober. Vanaf begin oktober beoordeelt een 17-koppige jury individueel alle cases. Eind oktober worden de genomineerden (de cases die per categorie de meeste punten hebben behaald) bekend gemaakt via TelecomInspirience.nl, TBM Magazine, TBMnet.nl en Connexieb2b.nl.

Uitreiking
De winnaars worden op de Award Night uitgereikt.
Wanneer een business partner met een of meerdere cases genomineerd is en niet uitgenodigd is door een van de tafelsponsoren, krijgt hij op kosten van TBM één ticket om in ieder geval met één persoon gratis aanwezig te kunnen zijn op het black tie Award Gala Diner.

Business partners die genomineerd zijn voor een of meer awards, mogen gratis aanwezig zijn tijdens de Award-avond en het gala-diner. Bent u niet genomineerd maar wilt u wel graag aanwezig zijn bij dit feest van het partnerkanaal, dan kunt u hier uw ticket voor het galadiner à € 345- reserveren.

 
Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bedrijf

Telefoonnummer (verplicht)

Hierbij reserveer ik een stoel à 345,- euro voor de Awardavond op 15 November 2017 in het Zalmhuis te Rotterdam

Je bericht