Winnaars 2017

Winnaars Telecom Inspirience Awards 2017 bekend!

In het Rotterdamse Zalmhuis zijn 15 november tijdens het gala-diner de Telecom Inspirience Awards 2017 uitgereikt. De winnaars van dit jaar zijn Adatum, XRC services, Hoogenboom van Gink, Mondicon, Phact, Gflex ICT, WeSeeDo, QNP en WerkbonApp.

In een nagenoeg uitverkocht Zalmhuis waren ruim 130 aanwezigen getuige van de uitreiking van deze jaarlijkse vakprijs. De prijzen werden onder leiding van host Jeroen Smits uitgereikt. Hij werd daarin bijgestaan door live drumwerk van top-drummer Ronald van den Enk. De Telecom Inspirience Awards draaien om het vieren van de successen van het ICT- en Telecom-partnerkanaal. De 16 personen tellende vakjury had in de weken voorafgaand aan de uitreiking wederom de zware taak om de beste projecten te kiezen uit de vele tientallen inzendingen van dit jaar.

Daarnaast streden WerkbonApp, We.Stream, MCS, Synnion en Highside op de Award-avond zelf om de Business Extend Award. Deze prijs is bestemd voor het concept dat de reseller de meeste kans geeft om nieuwe omzet te genereren bovenop zijn bestaande portfolio. De vijf partijen kregen elk een minuut om hun concept te pitchen aan de zaal. Middels stembiljet en potlood gaven alle aanwezigen hun voorkeur door. Met een miniem verschil won WerkbonApp.

In de overige categorieën gingen de volgende business partners met de Telecom Inspirience Awards naar huis:

 

Best Cloud Communications Project 2017
Adatum Telecom & ICT
Klantcase: Warchild

Best Unified Communication Project 2017
Gflex
Klantcase: 5 City Spa

Best Mobile Project 2017
Mondicon
Klantcase: Sky Sports

Best Contact Center Project 2017
Hoogenboom van Gink
Klantcase: Bibliotheekservice Passend Lezen

Best Internet of Things Project 2017
Phact
Klantcase: Lassche en Keizer

Best Video Communications Project 2017 (POWERED BY EXERTIS)
WeSeeDo
Klantcase: Hallo Dokter

Best Specialized Partner 2017
XRC services
Specialisme: Horeca & Retail

Spotlight Award 2017
QNP ICT & Telecom